Inspiration



Så galet fint, vill verkligen ha det så!

Varför landa när jag flyger fritt

Heejsan allihopa ett bra tag sen jag vart inloggad här sist skulle jag ju precis åka till kb och det är ju två veckor sen sist! men iallafall nu är det jullov och det är superskönt! Julafton om två dagar också längtar verkligen efter gemenskapen med hela släkten och såklart alla julklapparna.
Imorgon blir det stan med mormor för att hjälpa henne med att handla dom sista julklapparna till bland annat min lillasyster sen ska vi hem och baka pepparkakor och så riktigt mysigt! men nu ska jag gå och lägga mig så vi hörs imorgon.

Bilder och video från kb:







Andra Avenyn

Hejsan allihopa sitter just nu och kollar på andra avenyn, men det vart inte det jag ville berätta utan jag ville bara säga att imorgon är det KB igen och se Ulrik börjar köa vid ett tiden så det blir antagligen inte någon bloggning imorgon men ni får ha det fint så länge!

You whisper please remember me

hejsan allihopa! ett tag sen jag bloggade nu men jag har inte haft tid, sitter och fixar naglarna just nu kommer bild senare, men nu är det inte så långt kvar till julafton vet faktiskt inte vad jag ska önska mig än men tror det blir ett par ljus gula converse men vet inte rikitgt än men jag har väl inte så mycket mer intresant att berätta just nu så nu får jag fortsätta med naglerna och sen sova hörs imorgon!

måste bara lägg ut ett sjukt bra klipp: