Skolan

Sitter i skolan nu och väntar på Linnea som slutar om en stund har faktiskt ingen aning vad vi ska hitta på idag men blir säkert kul


Musiktips!


Gymnasiet

Hejsan hejsan!
Då var dom två första dagarna på gymnasiet avklarde och det känns superbra! Känner redan att detta kommer bli tre grymma år! Fick en jättebra och ganska lugn klass (änsålänge iallafall) och bra lärare, och skolan verkar jättebra. hah om några månader kommer det antagligen inte låta så här när jag har börjat bli skoltrött igen och sen börjar det bli vinter och sånt men längtar faktiskt ganska mycket till vintern, när man kommer hem från skolan och det börjar bli mörkt och man går hem och kollar på film med en mugg te och tända ljus. mys!

Sötaste paret någonsin

Detta är nog det absolut sötaste par jag har sett i hela mitt liv jisses vart hittade hon honom?
 

Sommarminnen

Eftersom det är sista veckan på sommarlovet nu så tänkte jag lägga upp några bilder från sommaren 2012.
 
 

What is love? Do we know?

Hade superkul på Ullared med Linnea idag! en dag jag kommer komma ihåg ett bra tag framöver. Kommer kanske göra en till video om vad jag köpte idag eller så lägger jag bara upp bilder får se hur det blir. Färgade förresten håret idag också mörk brunt och rött underhår, så sjukt snyggt tack Linnea för iden! men iallafall imorgon ska jag färga Linneas hår och kanske träffa en vän i Malmö efter det men vi får väl se hur det blir men ni får ha en super bra dag imorgon så hörs vi kanske imorgon igen!

Musiktips!

 
Känns som det var ett tag sen jag lade upp ett musiktips

There is nothing to say about it

Hejsan!
Ett tag sedan jag skrev här nu har mest blivit bilder och videos men jag har inte så mycket att skriva om just nu eftersom det inte händer så mycket i mitt liv men om runt en vecka så börjar skolan igen.. ojojoj vad sommarlovet har gått snabbt! helt sjukt! men iallafall imorgon åker jag och Linnea till Ullared, och Linnea är så övertaggad så att det inte är sant haha hon har suttit och kollat på haul videos i två hela dagar och hon till och med drömmer om det! haha men ja bussen går sju ifrån Malmö så vi åker härifrån vi sex så ska upp vid fem så är nog bäst att sova nu! Godnatt!


Rix Fm Festival 2012 Helsingborg

 
 

Rix fm

Rix fm bilderna kommer upp imorgon kväll när jag har lånat mammas dator och redigerat dom

Detta köpte jag i Ullared

 
Lite dåligt ljus men man ser endå

Problem

Blev inga rix fm bilder igår eftersom inget redigerings program vill fungera på min dator och det kommer antagligen inga idag heller men ska försöka fixa det imorgon