Jajjemen!


Gårdagen

Gårdagen var helt fantastisk hade galet rolig hela dagen!
allt började med att jag gick till LInnea vid halv sju och tog bussen sju och kom sen till svedala och väntade på tåget där i en timme sen tog vi en buss till efter det och sen kom vi till tosselilla och fick stå i kö i runt 20 min och sen kom vi in på området och gick direkt till karusellerna och åkte lite sen började Ulrik vid 1 och sen badade vi lite men det var iskallt i vattnet så vi gick och sattes oss och snacka en stund på solstolarna eftersom det var så mycket kö till karusellerna och sen åkte vi hem vid fem och sen kollade vi på Eurovision hos LInnea och sen sova jag där! tänkte lägga upp en bild på mina snygga signerade skor och en video men det blir om en stund så vi hörs snart!

Tosselilla!

Godmorgon!
Sitter just nu med musik i öronen och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan gå till Linnea och sen vidare till Tosselilla!


Big brother

Kollar big brother just eftersom jag är så smart och glömmer solkrämen så jag har bränt min axlar för andra gången denna veckan men det är väl kul att kolla på tv hela kvällen och tagga inför Tosselilla och Ulrik imorgon det enda jag absolut inte taggar till är att stiga upp kvart i sex och ta bussen kl 7...


En av mina favorit låtar just nu


Värme!

Har inte så mycket att skriva om just nu eftersom mina dagar består av skolan sen hem och sen strande för att sola och det är kanske inte det roligaste att läsa om men iallafall snart sommarlov och då hoppas jag att jag får mer att skriva om här


Musiktips!


Sova

Går till Linnea om en stund och sover där och har det mysigt


Tjenare kungen

Ligger i sängen och kollar på tjenare kungen för femtioelfte gången
Dagen idag har varit riktigt dryg hatar verkligen torsdagar det enda som är bra med det är att det är fredag dagen efter.


Tillbaka!

Hejsan hejsan nu är jag hemma igen och har iochförsig varit det ett tag nu men iallafall. Hade riktigt roligt i Ullared/Kungsbacka har tyvärr inga bilder alls som jag kan visa här eftersom jag glömde helt bort att jag hade kameran med mig.


Hejdå!

Jag kommer inte blogga på hela helgen eftersom jag ska åka bort och jag kommer inte ha något internet så vi hörs på måndag eller tisdag!


Sol!

Har bild just nu, slutar om 35 min och då ska jag direkt ut i solen och sola någon timme sen ska jag packa tills helgen och sen ska jag sova tidigt så det blir tidigare fredag!


IG-

Klar med nationella för en stund sen och det gick extremt dåligt så rubriken säger väl allt om mitt mattebetyg just.


Prov

Matte nationella om 20 min.. Nervöst!


1 maj

Sitter i solen just nu med en bok och musiken i öronen om ett par timmar kommer släkten hit och grillar mysigt!


Akuten

Valborg firades faktiskt inte i soffan utan på akuten tur att det fanns personer som gjorde det roligare