Valborg

Hoppas alla får en mycket bättre valborg än vad jag får, har ingen aning om vad jag ska göra mer än att sitta hemma och kolla på tv och längta till fredag men det är väl kul det också

Några bilder från idag




Inte så roliga bilder men endå

Dryyg dag

Kom hem från Landskrona för någon timme sen och jag säger bara en sak jag ska aldrig mer följa med mamma och släktforska! bara massa gamla människor som sitter och pratar om folk jag aldrig ens träffat eller vet vem dom är usch nä vad tråkigt men iallafall nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film eller något så vi hörs imorgon!


Musiktips!


Landskrona

Åker till Landskrona om ungefär 30 min ska hjälpa mamma med att släktforska eftersom jag inte har så mycket annat att göra idag.. Nu har min nya header också kommit upp! Tryck på F5 om ni inte kan se den.


Natthumor

HAHAHAAH!

Designen

tänkte börja fixa lite med min design här så ni får se sen hur det blir!

Musiktips!


For angels to fly

Dagen har verkligen gått extremt långsamt! Imorse började vi men nationella i engelska i 80 min, skrev en uppsats om dom personerna som betyder mest för mig blev inte jättenöjd men det går väl bra endå, sen hade vi film resten av dagen och sen slutade jag och linnea vid kvart över tolv eftersom dom andra skulle ha idrott (om idrottsläraren ser detta så va vi och simmade) men iallafall sen blev det lite kolla på tv och bara chilla. imorgon ska jag till linnea eftersom det är sista dagen vi kan träffas innan hon åker till turkiet i en vecka och jag ska erkänna en sak nu: det kommer bli grymt tråkigt och jag kommer sakna henne!


Andra världskriget..

Pluggar just nu till so provet imorgon som handlar om andra världskriget ahh det kommer gå åt helvete!


Grupparbete

Sitter och har världens tråkigaste grupparbete om litteraturhistoria slutar om 10 min. Sen drar jag och Linnea till Malmö och kollar på titanic i 3D och har allmänt kul men hoppas ni får en supar bra fredag för det ska jag ha iallafall


Bubbelbad

Hoppar i ett varmt bad med massor av skum med tända ljus och bästa musiken igång så vi hörs om typ 2 timmar!


Ulrik Munther Entrè