Gott nytt år !

Gott nytt år allihopa! Nyår firas i Vellinge med dom närmsta vännerna kommer bli väldigt roligt men ha nu en super kul kväll och ta det lugnt så hörs vi 2013 !


Julbak

God morgon ! Blir tills att baka pepparkakor idag istället ! Hörs sen bär vi är klara


Hemma igen

Är hemma nu och ska snart sova, fick ett par kläder av Amanda lägger upp bilder på dom senare för nu ska jag sova godnatt!


Ut

Blev inte bra resultat på naglarna så struntar i att lägga upp en bild på dom men nu ska jag dra ut med ett par vänner och ha kul uppdaterar kanske sen om jag inte kommer hem försent


Tråkigt

Så här går det när man har tråkigt, ni får se resultatet sen!


Nytt tema

Tänkte köra lite nytt tema på den här bloggen ett tag eftersom jag har tröttnat på den gamla designen.
Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan börja baka pepperkakor men vi höres senare när jag har tid

Teater

Ska ha teater för småbarn om runt 1 timme, just nu är jag riktigt glad att jag valde BF!


Musiktips!


Musiktips!

 
Trelleborgs enda stolthet.

Länge sen

Är ungefär två månader sen jag var här inne sen sist, har hänt en hel del saker men dom flesta är sånt jag aldrig kommer att ta upp här. Men jag har bestämt mig för att jag ska ha kvar denna bloggen men kommer bara skriva när något kul har hänt eller om jag får någon bra idé att blogga om men jag kommer fortfarande att fortsätta med att lägga upp musiktips och bilder som jag har tagit men eftersom jag inte håller på med naturfoto längre och har mycket med skolan så kommer det antagligen inte bli så många nya bilder på ett tag men snart är det ju jullov och då kanske det blir fler fototillfällen.
Ha det fint tills nästa gång!